Nice 2 Know

Bliv klogere på hvad der sker i Rødovre Centrum i december måned. Læs mere om vores åbningstider, find den perfekte mandelgave og se kommende film i Atlas Biografen. 

ÅBNINGSTIDER
I DECEMBER

Vi vil så gerne julehygge med jer og hjælpe alt, hvad vi kan med at få julegaverne i hus i tide.  

Derfor holder vi åbent hver dag fra:

kl. 10-20 i december!

  Så er der nemlig ekstra tid til lige at tage en afstressende kop kaffe i Espresso House, en lækker brunch i Red & Yellow eller en sen middag på 1. sals restauranter.

(Lukket d. 24., 25. og 26.)
(D. 31. december åbent fra kl. 10-14)

Mangler du noget til den kræsne herre derhjemme? Eller kusinen du ikke har set i flere år? Måske endda en dejlig alsidig mandelgave? Du kan til enhver tid købe gavekort i vores information i Kolonnaden eller på vores hjemmeside lige her!
Med gavekortet følger et udvalg af hele 160 butikker! Vi garanterer, der er noget for enhver smag.

Mandelgave

Har du fået mandelgave-tjansen i år? Frygt ej! Vi har et væld af både sjove, spiselige, brugbare og smukke mandelgaver.

Den Sjove

Humørshoppen
Panduro Hobby
Partyland
Flying Tiger Copenhagen
Normal
Orion
 

Den Lækre
(gavekort)

Red & Yellow
Coffee Ten
Espresso House
Joe & The Juice
Sachi Sushi
Snowflake
- og mange flere..

Den Spiselige

Magasin
Camellia Te
Helsemin
Klingenberg Ost
Nespresso
Sv. Michelsen chokolade
Vitalisten

Den Brugbare

Arnold Busck
Atlas Biograferne
Bog & Idé/ Legekæden
Matas
The Touch
Rituals

Den Smukke

Imerco / Imerco Home
Magasin
Søstrene Grene

JULEHYGGE

Har du fået mandelgave-tjansen i år? Frygt ej! Vi har et væld af både sjove, spiselige, brugbare og smukke mandelgaver.

Last Christmas

Se dragedronningen (Emilie Clark), fra den kendte serie “Game of Thrones”, som den ikke altid optimistiske Kate. Efter en traumatisk oplevelse, prøver Kate at finde tilbage til livet, mens hun arbejder som julenisse på fuldtid. En dag møder hun Tom (Henry Golding), som med tiden får kæmpet sig igennem Kates mange barrierer. En romatisk komedie, med en skæv sans for humor. Kan KUN anbefales!

FROZEN II

ENDELIG! Filmen som alle Disney fans har ventet på. Følg Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Sven i denne nye spændende fortælling. I Frozen 2 prøver Elsa af, hvorfor hun har magiske kræfter. Det bliver starten på en farefuld færd, hvor de to søstre og deres venner bliver testet på deres mod og svagheder.
Filmen komme til Atlas Biograferne første juledag.

NINNA

Ninna arbejder på den lokale grillbar, ryger masser af cigeratter og klæder sig, som hendes mor ville sige det, lidt som en ex-pornostjerne. Selvom Ninna har et anstrængt forhold til mænd, så holder hun meget af sin søn Dennis. Men da sønnen på sin 18-års fødselsdag meddeler at han flytter hjemmefra, så styrter Ninnas verden sammen. Følg Ninnas komiske forsøg på, at give slip på sin søn og sin egen usikkerhed, i denne fantasiske danske komedie.

GRATIS
PARKERING

I Rødovre Centrum kan du vælge mellem 3.250 gratis P-pladser og uden tidsbegrænsning - heraf næsten 1.700 pladser under tag.

SENESTE
NYT

Får du vores nyhedsbrev? Hvis ikke så skynd dig at meld dig til her, og hold dig opdateret om events og nyheder i vores center. Vi sender én mail ud om måneden! Meld dig til her. 

FØLG MED

Følg os på Facebook og hold dig opdateret omkring events, tilbud og aktiviteter. På Instagram poster vi løbende gode tilbud fra vores 160 butikker. Få masser af inspiration indenfor fashion, bolig og mad.