FURRY CHRISTMAS

Læs om Dyreværnet utrolige store indsats, når de hjælper dyr til et bedre liv.  

I SAMARBEJDE MED
DYREVÆRNET

De er bløde og søde, og de er som et ekstra medlem af familien. Men det er ikke alle vores firbenede venner, som har et kærligt hjem. Hverken i julen eller resten af året. Hvert år skaffer Dyreværnet heldigvis gode og omsorgsfulde familier til tusinder af danske hunde, katte, kaniner og andre mindre kæledyr.

Men de kan ikke gøre det uden hjælp og støtte fra omverdenen. Vi har derfor indgået et samarbejde med Dyreværnet for at sætte fokus på det gode arbejde og samle penge ind sammen med vores kunder, der kan være med til at hjælpe hjemløse dyr godt videre til nye hjem.

Alle modeller i vores kampagne er hunde- og dyrepassere fra Dyreværnets internat i Rødovre, der frivilligt stiller op i den gode sags tjeneste. Internatet i Rødovre blev indviet i 1954, men siden 1898 har Dyreværnet arbejdet for at redde herreløse og hjemløse hunde fra mishandling og aflivning, og i dag tager Dyreværnet sig af kæledyr af næsten enhver art.

ROSAS
hunde
JUL

I forbindelse med Rødovre Centrums og Dyreværnets samarbejde, så har centeret fået sig en sød julemaskot, som du kan møde på Rødovre Centrums Facebook- og Instagram-profil i hele december måned.

Rosa var kun 10 uger, da hun landede i Dyreværnets varetægt fra en dyreværnssag. Den lille stakkel havde cherry eye i begge øjne, som krævede en operation. Denne stod direktør Rikke, som også er dyrlæge, for. Rosa blev opereret en fredag og kom med Rikke hjem weekenden over, så den kyndige dyrlæge kunne holde øje med øjnene. Og mere end en weekend skulle der ikke til, før Rikke havde tabt sit hjerte til den lille hvalp, og hun endte med at adoptere den lille guldklump.

Rosa er en blanding af Mops/Dansk Svensk gårdhund og 8 mdr.

Følg Rosa, når hun gør sig klar til julen, på Rødovre Centrums Facebook- og
Instagram-profil. Hun glæder sig til at fejre jul sammen med dig.

Følg med her:

MØD EN FRA
DYREVÆRNET

MØD DE SØDE
HUNDE

VIL DU STØTTE
DYREVÆRNET?

Hos Dyreværnet kan du vælge lige den støtteform, der passer dig! 
Du kan bidrage fast hver måned, blive medlem, støtte med et engangsbeløb, med MobilePay eller på anden vis – læs om de forskellige støtteformer lige her:

Bare du hjælper med 100 kr. om måneden, er der råd til vaccinationer til seks hunde, at få neutraliseret to katte eller 50 km’s kørsel om måneden i en af dyreambulancerne.

Det er ikke alle firbenede venner, som har et kærligt hjem. Der kan være mange årsager til dette, men heldigvis hjælper Dyreværnet disse hjemløse dyr. De passer dem med stor kærlighed, og gør alt hvad de kan for at finde nye hjem til de kære dyr.

Her på siderne kan du læse om nogle af søde hunde, som Dyreværnet har hjulpet godt videre.

STØT DYREVÆRNET

30707

MOBILEPAY