tendenser 2020

2020 er skudt i gang, og det betyder nye tendenser indenfor mode, bolig og make-up. Læs med her og bliver klogere på hvad du skal satse på i år! 

Fashion

 ÅRETS STØRSTE MODETRENDS

Hvilke tendenser indenfor mode kommer til at dominere i 2020? Vi har taget et nærmere kig på, hvad der rør sig i modeverdenen, nærstuderet catwalken og læst op på de seneste bud på, hvad vi især kommer til at se meget af i det nye år. Så få et forspring på årets modetendenser og se alle de skønne produkter vi har fundet frem til dig, så du blive klar og smart i 2020.

Vi er slet ikke færdige med pastelfarverne! De sarte toner kommer til at gå igen i tøj, sko og accessories. Hold dig inde for rammerne og vælg ét stykke tøj, som du kan bruge som “farvebase” for resten af dit outfit.

TIP. Vælger du eksempelvis en lyserød nederdel så byg ovenpå med nuancer, som enten er neutrale (grå, hvid eller mat sort), eller som ligger tæt på denne ene farve. Undgå at kombinere mere end 2 - 3 lignende nuancer og brug gerne ét stykke neutralt tøj, så du ikke forsvinder i alt for mange farver. Det kunne være en hvid t-shirt eller grå bukser.

PRINT +
MØNSTRE
2020

2019 har været et godt år for print! Især har dyreprint været et kæmpe hit her i Danmark, og vi tager ikke helt afsked med denne trend endnu. I 2020 kommer vi stadig til at se en del dyreprint, dog mere i en abstrakt fortolkning. Naturen er den store inspirationskilde i år, så vi kommer til at se en del tøj, der har organiske og detaljerede mønstre.

Motiver med inspiration fra den tropiske varme kommer også til at fylde i modebilledet. Det kan være motiver med alt fra hawaii blomster, papegøjer eller citroner. Det skal give et frisk og nordamerikansk vibe, som symboliserer fest og højt humør!

Tern, tern, tern. Hvor har 2019 været året for tern. Det har fyldt så meget, at man selvfølgelig ikke er gået helt væk fra det endnu for tweed mønsteret er nemlig langt fra et overstået kapitel. For i 2020 har tweed fået nyt liv og kommer nu i de populære pastelfarver og tager afstand fra den tidligere mørkebrune farveskala.

Bolig nyt

ÅRETS
FARVER TIL 
BOLIGEN

Vinderen af årets farve er … klassisk blå! Andenpladsen går til … mintgrøn!

Skal du have malet væggen eller den gamle skammel i køkkenet? Så ved du allerede nu, hvilke farver du burde gå efter.

Går du efter en frisk og livlig indretning, så vil vi klart anbefale dig at give dig i kast med den mintgrønne farve. Den stærke mintgrønt er til dig, som er modig og som ikke er bange for at eksperimentere med sin indretning.

 Er du mere til den hyggelige hule-stemning, så er den klassiske blå et godt valg, da den giver rummet ro og balance.

Køb din maling i Røverkøb i Rødovre Centrum. Her kan du vælge mellem et stort farvekort af blå og grønne nuancer samt vælge mængde af glans.

Beauty

ÅRETS
STØRSTE
MAKEUP TRENDS

Frem med makeup børsterne for her kommer de 4 største makeup trends, som du bare MÅ prøve! Vi har
selvfølgelig fundet lækre produkter frem til dig og ikke mindst nogle fede videoer, som guider dig til et smukt resultat. Se hvad vi har tryllet frem til dig her.

- 1 -

Watercolor tendensen giver et roligt og uskyldigt look. Det er en trend, vi allerede ser steder som i Japan, hvor øjnene fremhæves med varme toner. Også på den røde løber ser vi kendte tage denne trend til sig. Her bliver der også eksperimenteret med kombinationen af mange forskellige farver, som giver lidt af et ‘regnbue’ look.

- 2 -

Eyeliner har ikke rigtig haft sit ‘shine’ her de seneste år. Men de franske katteøjne er tilbage - og fornyet! Det er ikke nok med at holde sig til den sædvanlige sorte eller brune eyeliner, der skal eksperimenteres med nye farver og former. Især må formen gerne være tydelig og fyldig med en god stor vinge.

- 3 -

Watercolor tendensen ser man også, når man taler om læberne. Farverne fremstår skrøbelige og naturlige, hvilket igen giver det her ungdommelige og uskyldige look.

- 4 -

Når vi så bliver lidt trætte af at se så uskyldige ud, så skal der knald på farverne! Smokey eyes har været utroligt populært, og er det egentlig stadig. Det, der har ændret sig, er farverne, som nu består af rigtige ‘POWER’ farver.