Nice to know

Vi har alt, du har brug for, for at underholde ungerne mest muligt i vinterperioden - biograf, bowling, restauranter mm. Læs mere her og bliv underholdt! 

MØD JESPER

DERFOR

ER rødovre centrum
det bedste center

Jesper Andreasen, direktør og medejer af
Rødovre Centrum, var forleden i Børsen for at fortælle om, hvorfor Rødovre Centrum er landets bedste
shoppingcenter. Et center bliver ikke kun skabt af gode
butikker og spændende aktiviteter, det bliver skabt af dem der vælger at besøge det. Det er derfor vigtigt for Jesper, at Rødovre Centrum kan byde på et hyggeligt miljø med blomster, bænke, planter og smuk belysning så der altid er rart at være.


Når man besøger Rødovre Centrum, så skal det handle om kvalitetstid, sjov og gode oplevelser - sammen. Derfor vil Jesper gerne åbne flere spisesteder de næste par år, for at skrue endnu mere op for hyggen.

Jespers store vision er, at samle alt ét sted - tandlæger, koncerter, biograf, fitness, legeland, restauranter og selvfølgelig masser af shoppingmuligheder.

NICE 2 KNOW

I Atlas Biograferne kan du i vinterferie opleve en masse forskellige film i både børnehøjde og for de voksne. Kom ind i varmen, sæt dig i vores komfortable stole med en stor sodavand og lækre saltede popcorn og nyd en spændende film. 

Præmiere d. 24/01

DOLITTLE

Efter at have mistet sin kone syv år forinden lever den excentriske Dr. John Dolittle, den berømte læge og dyrlæge under dronning Victorias England, bag de høje vægge i Dolittle Manor med sine eksotiske dyr som selskab.

Men da den unge dronning bliver alvorligt syg, bliver en modvillig Dolittle tvunget til at sejle på et episk eventyr til en mytisk ø på jagt efter en kur, hvor han må genfinde sig selv og sit mod, da han støder på gamle bekendtskaber og opdager nye, fantastiske dyr.

Præmiere d. 13/02

SONIC

Filmen følger Sonic og hans eventyr med sin nye menneskeven, hvor han lærer om, hvordan vi lever på jorden sammen. 

Sonic og Tom skal sammen forsøge at sætte en stoppe for den skurkagtige Dr. Robotniks planer om at fange Sonic og bruge sine utrolige evner til at overtage verdensherredømmet.

Præmiere d. 24/01

KLOVN

KLOVN THE FINAL bliver en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig KLOVN-rejse på det store lærred.

Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighed lidt endnu.

Men det kan dog afsløres, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv ude fra. … Alt er på spil.

SPISESTEDER

SMAG PÅ
VERDENEN

I Rødovre Centrum kan du smage på masser af forskellige smagfulde køkkener. Så savner du ferien du havde i sommeres, så kan du spise på en af disse spisesteder, og drømme dig tilbage til varmen og den gode feriestemning. Tag på ferie i Rødovre Centrum på en af centrets mange spisesteder. Slut din ferie af hjemme og spis dig mæt i danske klassikere.

EN DEL AF RC

PARKERING

I Rødovre Centrum kan du vælge mellem 3.250 gratis P-pladser og uden tidsbegrænsning - heraf næsten 1.700 pladser under tag.

SENESTE NYT

Får du vores nyhedsbrev? Hvis ikke så skynd dig at meld dig til her, og hold dig opdateret om events og nyheder i vores center. Vi sender én mail ud om måneden!
Meld dig til her.

FØLG MED

Får du vores nyhedsbrev? Hvis ikke så skynd dig at meld dig til her, og hold dig opdateret om events og nyheder i vores center. Vi sender én mail ud om måneden!
Meld dig til her.