Be smart

Teknologien raser afsted, og det er bare om at følge med. Vi har her samlet nogle fantastiske produkter, som er lavet for at gøre vores liv lidt nemmere. 

BE SMART

4 TING DU IKKE  VIDSTE DU  HAVDE BRUG FOR

Nye teknologier springer frem på markedet hver dag og det kan ofte være svært at følge med. ‘Be smart’ afsnittet gør dig klogere på, hvordan du kan få en sjovere og nemmere hverdag med de nyeste teknologier. Vi har her fundet 4 fede teknologier til hjemmet, som allerede er i gang med at bane vej for, hvordan vi lever.

Et køleskab udover det sædvanlige  
Du står i supermarkedet og vil gerne bruge de rester, du har i køleskabet for at undgå for meget madspild. Du kan dog ikke huske, hvad du har i køleskabet, men heldigvis kan du med en app kigge ind i køleskabet og se, hvad du har på hylderne. Family Hub SBS køleskabet har gjort køkkenet til et meget sjovere sted at være. Spil musik mens du laver mad, se hvad børnene skal i weekenden i familiekalenderen og overfør billeder til køleskabets skærm.

Varm huset op før du kommer hjem
Spar på varmen og tænd for den når du faktisk har brug for det. Kontroller temperaturen i din lejlighed med fjernvarme og styr temperaturen i dit hjem via din iPhone. Smart Radiatortermostat analyserer rumforholdene i realtid og justerer opvarmningen i henhold til solskinsintensiteten og brugen af rummet. 

Få besked, når dine børn kommer hjem - eller bliv straks advaret, hvis en person bryder ind i dit hjem. Videoopbevaring er gratis og fleksibel. Welcome Home Smart Camera giver dig tryghed, når du efterlader dit hjem i længere perioder. Vær den første til at vide, når der sker uønsket aktivitet i hjemmet og hjælp politiet med nyttig information, i tilfælde af indbrud.

Med indbygget Google Assistant er Beosound 2 Google Assistent perfekt til det moderne hjem. Udover den indbyggede Google Assistant har B&O tilføjet fire primære knapper, som giver mulighed for at tildele opgaver til de forskellige knapper. Stream dit yndlings radioprogram med én enkelt kommando, få oplæst vejrudsigten eller tilføj et nyt ‘to-do’ punkt i din kalender.

BE SMART

EN NEMMERE
HVERDAG

Står du i supermarkedet uden en indkøbsliste og skal finde på noget til aftensmaden? Vær smart og drop besværet, madlavningen og opvasken! Spis i stedet på en af Rødovre Centrums lækre restauranter - vi har lidt til enhver smag. Vi har også til weekenderne, hvor man godt kan være lidt lækkersulten. Se hvilke restauranter du kan følge på Instagram, og som du kan have lige ved hånden, hvis du gerne vil være lidt smart og droppe madlavningen.

Red and Yellow
Red and Yellow byder på et rigtigt Instagramable måltid, som både ser - og smager godt. Vælg restaurantens brunch, frokost eller aftenmenu, som alle består af lækre moderne retter. Er du til burgere, steak eller avokado på brød, så kan du få det hele lige her.

Lagkagehuset
Drop dine planer om den sædvanlige banankage og tag i stedet ned i Lagkagehuset og sæt tænderne i en af deres vidunderlige lækkerier. Brød og kager fylder hver en hylde, og alt hvad du skal gøre er at pege på det, der fanger dit øje. Velbekomme. 

Coffee Ten
Er kaffemaskinen gået i stykker eller larmer kaffekværnen lige lovligt meget med tømmermænd? Så er det godt, at Coffee Ten har styr på det og brygger kaffe lavet af kærlighed. Få kvalitetskaffe for ingen penge og snup en bolle, sandwich eller anden snack med på farten. 

Er det din Cheat day? Det skal FEJRES! Kom forbi Carl’s Jr. og overgiv dig til en af restaurantens mange overdådige burgere, som bare smelter på tungen. Her er også masser af valgmuligheder til dig, som er vegetar.

 

BE SMART - GADGETS

VÆR MED PÅ
TECH-BEATET

Vi har samlet nogle af de fedeste gadgets, som både gør dagen nemmere og mere underholdende. Bliv inspireret og få fingrene i tilgængelige teknologier, som ikke koster en bondegård.

Få fat i et iPhone cover med indbygget batteri. Print fysiske billeder på få sekunder direkte fra mobilen og tag stemningsfyldt lys med dig ud på terrassen, når mørket har lagt sig. 

Fede små ting som kan gøre hverdagen lidt sjovere og mindre besværlig. Skru op for hyggen, snak lidt længere tid og del ud af de gode minder. 

Har du haft en dårlig dag? Den sidste dråbe kan godt skyldes de små ting i livet. Som hvis man havde glemt at sætte sin alarm, trådt på sine høretelefoner eller ridset bagsiden af sin mobil. Med ovenstående produkter bliver disse ting blive til meget små bekymringer. Google Home smarthøjttaler med stemmestyring hjælper dig med at huske diverse gøremål. De populære Ideal Sweden covers beskytter og giver din mobil et fedt look. Til sidst kan du heller ikke undvære nogle gode høretelefoner. AirPods er gode, hvis man ofte er på farten og træt af lange ledninger. WOOFit er de perfekte høretelefoner til dig, som træner og har brug for at lukke larmen ude.