Aktiviteter

Rødovre Centrum er som altid fyldt med skønne aktiviteter de næste måneder! Herunder sjov børneunderholdning i vinterferien og en fantastiske PRISFEST i marts!

NYT I RC

AKTIVITETER
I RØDOVRE

Se hvad der sker den kommende tid i Rødovre Centrum. Vi har sørget for masser af aktiviteter for hele familien. Vi slår katten af tønden, giver børnene et eventyrligt show med Max, Dut og Dino og holder PRISFEST, hvor du kan få meget mere for pengene. 

MAX, DUT & 
DINO SHOW

Den 8. - 23. februar
hver dag kl. 13

Hold vinterferie med Max, Dut og Dino, når de besøger Rødovre Centrum og fortæller om deres mange rejser ind i den dybe jungle.

FASTALAVN
ER MIT NAVN

Den 23. februar
kl. 11 - 14 ved Føtex

Her vil det være muligt for børn i aldersgrupperne
1-3 år, 4-7 år, 8-12 år at slå katten af tønden.

Vinterferie-
billet

Få masser af rabatter med vores populære vinterferiebillet. Giv børnene en sjov dag i Rødovre Centrum, hvor de kan få masser af gaver for bare 50 kr.

TORVEDAGE

Den  27. februar - 1. marts.

Kom til Torvedage i Rødovre Centrum og få masser for pengene hos de mange butikker, som rykker ud på Festpladsen med deres mange tilbudsvarer.

Deltagende butikker

Vandkanten by Ilse Jacobsen-Pieces - Only - Jack & Jones - Crème Fraiche - Andersen - World of Comfort - Ønskebørn - Føtex - Rockefeller

3 DAGES
PRISFEST

Den 6. - 8. marts
Masser af fantastiske tilbud fra centrets butikker og kanon underholdning!

Boligmesse

Den 19. - 22. marts

Kom til Boligmesse i Rødovre Centrum og få masser for pengene hos de mange boligbutikker, som rykker ud på Festpladsen med deres mange tilbudsvarer.

Deltagende butikker

Vandkanten by Ilse Jacobsen - Norling Bo - The Touch - Thiele - Bonde - Andersen - Baby d´Leit - Name it - Trendstar - Snowflake