Venus & Mars XL søger
Studentermedhjælp – ca. 20 timer pr. uge

Hos Venus & Mars XL søger vi en studentermedhjælp på ca. 20 timer pr. uge, der kan være med til at drive og udvikle en unik forretning. Forretningens idegrundlag lyder som følger:

 

"Venus & Mars XL er skabt for at tilfredsstille behovet for et varieret udvalg af tøj i store størrelser til alle lejligheder og individuelle behov."

Venus & Mars XL er stedet for kunden, der gerne vil have smart modetøj i store størrelser. Udvalget spænder fra casual hverdagstøj til eksklusivt selskabstøj rettet imod såvel den unge og modebevidste som den modne og stilige kunde. Virksomheden sælger herretøj fra størrelse XL til 8XL og dametøj fra størrelse 42 til 56. Kunderne kan handle online på webshoppen eller besøge den 220 kvm. store flotte butik i Rødovre Centrum med separat afdeling for mænd og kvinder.

Er du den rette tilbyder vi:

En spændende hverdag med afvekslende arbejdsopgaver. Godt arbejdsklima med super kvalificerede og engagerede kollegaer. Fantastiske og glade kunder som sætter pris på dig og
din faglige kunnen. En åben og ligeværdig dialog.

Faglige kvalifikationer:

Gymnasial uddannelse og i gang med uddannelse.
Gerne erfaring fra butik.
Du skal være god til at formulere dig skriftligt, da vi beskriver alt vores tøj på webshoppen.


Gode IT kundskaber kræves, både i forhold til webshoppen og lagerstyringen.


Vi lægger vægt på følgende personlige egenskaber:
• Fuld af energi og gå på mod
• Ændringsparat og vild med nye udfordringer
• Udadvendt, glad, smilende og humoristisk
• Serviceminded, lyst og vilje til at hjælpe kunderne
• Selvstændig og ansvarsfuld
• Modebevidst


For yderligere information, kontakt Bente Ebdrup på telefon 22 95 69 39. Send din ansøgning snarest muligt, vedlagt CV og vellignende foto til Bente Ebdrup, på e-mail adressen: bente@venusogmarsxl.dk. Tiltrædelse snarest.