Elev i det fantastiske bogunivers hos Arnold Busck

Til vores butik i Rødovre søger Arnold Busck pr. 1. marts 2019 en dynamisk og engageret elev, der har lyst til at blive en del af en travl specialbutik, hvor vi som en del af en kæde på 30 butikker og en webshop lægger stor vægt på et højt serviceniveau, stor faglighed og at drive en ansvarlig forretning.

Du er udadvendt og serviceorienteret. Du elsker at sælge og er ikke bange for at opsøge kunder og inspirer dem. Du arbejder struktureret, har ordenssans, har et godt overblik og er initiativrig.

Du kommer til at arbejde i Danmarks største og ældste boghandlerkæde, hvor bøgernes magiske univers danner rammerne for din hverdag. Side om side med både klassiske og moderne bøger – og alle dem midtimellem – gemmer butikken også på kalendere, spil, kontorartikler, skoletasker og meget andet spændende.

Vi giver dig en spændende og indholdsrig uddannelse med frihed under ansvar og rig mulighed for indflydelse. Med de rette ambitioner har du mulighed for at udvikle dig med Arnold Busck – en velfungerende organisation med en professionel og ambitiøs, men samtidig uformel og social atmosfære.

Bliv del af en traditionsrig virksomhed, der vægter udvikling, ansvarlighed og enestående service højt.

Elevuddannelsen består af et grundforløb og et hovedforløb. Hovedforløbet består primært af praktik i en af vores butikker, hvor du vil indgå som en del af teamet. Grundforløbet skal bestås, inden du kan starte på hovedforløbet. Som en del af hovedforløbet skal du modtage undervisning på handelsfagskolen i Odense. Du skal gennemføre otte moduler af hver en uges varighed. Du modtager løn under elevforløbet.

Vi er pt. 27 medarbejdere i Arnold Busck i Rødovre, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Tiltrædelse 1. marts 2019.

Send din ansøgning med CV til msp@arnoldbusck.dk mærket elev senest den 11/2-2019.