Info

Centerinformationen
I Informationen samles oplysninger om alt i centret. Her kan du forhøre dig om butikker, læger, taxi, m.m., ligesom du kan få yderligere oplysninger om centrets aktiviteter, om ting der er tabt eller fundet i centret og om særlige åbningstider. Du finder Informationen i rødt afsnit og Informationen kan kontaktes på tlf.: 36 70 99 44. 

Handicapvenligt center
Der forefindes elevatorer i gult, grønt, rødt og blåt afsnit samt i Magasin. Ønskes en kørestol stillet til rådighed kan denne reserveres ved henvendelse i Informationen eller på tlf.: 36 70 99 44.

Rødovre Centrum er som det eneste indkøbscenter tilmeldt mærkeordningen: God Adgang. Denne informerer om de fysiske adgangsforhold, der er til bygninger og udearealer. Ved at være tilmeldt God Adgang gør vi hverdagen lettere for de af vores kunder, der har en funktionsnedsættelse. Du kan finde det fulde faktaark over tilgængeligheden i Rødovre Centrum her.  

Handicap parkering
Indgang B: Stue
Indgang C: Stue
Indgang F: -2 kælder, -1 kælder, Stue og P-tag
Indgang G: -2 kælder, -1 kælder, Stue
Indgang H: -2 kælder, -1 kælder, Stue, p-tag
Indgang L:  -2 kælder, -1 kælder, P-tag
Indgang N: Stue
Indgang R: -2 kælder, -1 kælder, Stue 
Sydlige p-plads terræn.

Venterum
Ved indgang H finder du et afskærmet venterum. Dette er primært til de af lægehusets besøgende, der bliver kørt her til og efterfølgende hentet igen. Der forefindes mønttelefon i venterummet.

Ny Baby-lounge
På 1. sal ved indgang F finder du en baby-lounge. Her kan du i fred og ro klare alle fornødenheder og pusle de små. Har du større børn med, kan de imens fordrive tiden med tegnefilm eller lege ved de små legeborde. Her findes mikrobølgeovn.

I stuen ved Føtex findes der ligeledes en babylounge med mikrobølgeovn (uden tv).

Der er også mulighed for at pusle ved toiletterne i Arkaden, som forefindes i blå område mellem butikkerne 10 og 12 – her er også mikrobølgeovn.

Alle steder er der toiletter til store og små.

Vi lytter gerne til vores kunder
Ros eller ris - begge dele er lige velkomne. Det gør det nemlig muligt for os hele tiden at blive bedre. Så har du noget på hjerte, så gå ind under "Kontakt" og skriv til os.

Gavekort
Gavekort til butikkerne i Rødovre Centrum købes i Informationen. Du kan finde mere information om vores gavekort her

Garderobebokse
Ønsker du at opbevare den bagage sikkert, men på eget ansvar. Du kan du benytte vores gratis garderobebokse, der er placeret følgende steder: 

Ved indgang D i stueplan tæt på springvandet of ved siden af toiletterne i Rotunden.
Ved indgang G i plan -1 ved toiletterne i Kolonnaden (rullebånd G-1).
Ved indgang P i stueplan overfor vagterne i Arkaden. 

Opladning af din mobil 
Løber du tør for strøm på mobilen, så kan du låne en powerbank til opladning af din mobil. Du kan låne en powerbank i Informationen mod et depositum, som du selvfølgelig får tilbage, når du er færdig med at bruge powerbanken. Du kan også oplade din mobil i vores oplader, som du finder over for Coffee Ten/Magasin.

Centervagt
Rødovre Centrum har ansat eget vagtkorps, der passer på dig og butikkerne. Vagterne er altid parate med en hjælpende hånd.

Rensetøj
Kan indleveres i butik Wagner eller Tøjeksperten