Dyreværnet x Rødovre Centrum 

Det er ikke alle firbenede venner, som har et kærligt hjem. Der kan være mange årsager til dette, men heldigvis hjælper Dyreværnet disse hjemløse dyr. De passer dem med stor kærlighed, og gør alt hvad de kan for at finde nye hjem til de kære dyr. Her på siderne kan du læse om nogle af de søde hunde, som Dyreværnet har hjulpet:

Rosa (Mops/Dansk Svensk gårdhund blanding, 8 mdr.)
Rosa var kun 10 uger, da hun landede i Dyreværnets varetægt fra en dyreværnssag. Den lille stakkel havde cherry eye i begge øjne, som krævede en operation. Denne stod direktør Rikke, som også er dyrlæge, for. Rosa blev opereret en fredag og kom med Rikke hjem weekenden over, så den kyndige dyrlæge kunne holde øje med øjnene. Og mere end en weekend skulle der ikke til, før Rikke havde tabt sit hjerte til den lille hvalp, og hun endte med at adoptere den lille guldklump.


Kaiju (Schæfer/Alaskan Malamute, 4 år)

Kaiju ankom til Dyreværnet sammen med to andre hunde fra en familie, hvis situation ændrede sig drastisk, og der skulle derfor findes en ny løsning for hundene. Kaiju, som viste sig at være en yderst intelligent hund, elsker mennesker og hans kærlige væsen kan smelte selv det hårdeste hjerte. Søde Kaiju nåede at bo hos Dyreværnet i mere end 90 dage. Men det viste sig at være ventetiden værd, for da hans nye far, Thomas, dukkede op, var der ingen tvivl om, at netop de to var det helt rette match.
Liggetid: 92 dage.


Junior (Siberian Husky, 5 år)
Junior er en toplækker Husky-bandit, der landede hos Dyreværnet, fordi hans tidligere familie ikke længere kunne give ham de optimale hundeforhold. Han er en aktiv basse, der i den grad trænger til at få et oplevelsesrigt liv hos erfarne spidshunde/polarhunde-mennesker. Da Junior charmerede alle som fotomodel foran kameraet til dette katalog, var han stadig til adoption. Tjek selv om han stadig leder efter drømmehjemmet på www.dyreværnet.dk

 Liggetid: Ankom 26. september 2019

 

Ønsker du at støtte Dyreværnet, kan sende et valgfrit beløb via mobilepay. 

Intet beløb er for lille, alt tæller! 
Pengene går ubeskåret til Dyreværnet. 

MobilePay: 30707

Tak for din støtte.

P4968A_R.jpg