GIV DIG TID

Drop madlavningen og få mere tid med familien. Spil masser af sjove spil eller tag på en sjov shoppingtur sammen. Vi har noget til både babyer, børn, Tweens og teenagere.

SHOPPING

børne-
butikker 
i centret

 Til børn i alle aldre

Baby d'leit
Børnetøj af høj kvalitet, legetøj og smukke ting til børneværelset.

Baby Sam
Alt hvad mor og baby har brug for.

Deichmann
Gode hverdags,- og festsko til både piger og drenge.

Gina Tricot
Accessories og pigetøj til den moderne teenager.

Hennes & Mauritz
Børnetøj til alle aldre og størrelser.

Intersport
Sportstøj til aktive børn og unge.

Jack & Jones
Drengetøj til den smarte teenager.

Magasin
Tøj til både børn og unge.

Name it
Modetøj til børn, tweens, teenagers med stærk fokus på denim.

Neye
Tasker, punge og skoletasker m.m.

Creme Fraiche
Accessories til alle aldre hele året rundt og elegant pigetøj til teenageren.

Paw Sko
Sko til både de små, mellem og store.

Skoringen
Hverdagssko til alle aldre.

Sport 24 outlet
Sportstøj til aktive børn og unge til en billig pris.

SportMaster Kids
Sportstøj og udstyr til børn og unge.

Teens Store
Modetøj til tweens.

Trendstar
Modetøj til børn og tweens. 

Ønskebørn
Alt til småbørn.

CONVENIENCE FOOD

NEMT AT SPISE
SUNDT & GOD
MAD!

Convenience Food er det nye! Det er ikke nok at maden kan laves hurtigt - det skal jo også smage godt! Derfor har flere butikker i Rødovre Centrum gjort det muligt, at hente mad på farten. 

Læs også afsnittet "MAD PÅ FARTEN"

Irma byder på Convenience Food fra anerkendte danske kokke fra Meyers, Cofoco og LêLê. Kom på en verdensrejse og oplev alverdens smage, uden du behøver at hoppe på et fly. 

Du kan hos Føtex finde et stort udvalg af sunde alternativer. Her er kølerdisken fyldt med sprøde salater, hvor du blandt andet kan vælge imellem kylling, falafel og rejer. 

Convenience Food kan både være nemt og luksuriøs! Besøg Klingenberg Ost og spørg efter deres bedste tapas oste. Smut derefter forbi Slagter - Mad med mere og få skåret tynde skiver kød, som passer godt til osten. 

Shopping

Sjov med
hele
familien

 Vi har gjort det nemt at have det sjovt. Kom forbi med børnene og have en sjov dag med masser af leg. 

Aktiviteter

Besøg Rødovre Bowlinghal og se hvem der kan vælte flest kegler. Kom også forbi Atlas Biografen hvor du kan se de nyeste film og spis dig mæt i sprøde popcorn. Har børnene ekstra energi, så kan I besøge Puff's legeland Funtasia. Se også under AKTIVITETER her i magasinet og sæt allerede kryds i kalenderen i dag.  

Sjov i hjemmet

Hvis du vil tage morskaben med dig hjem, så kan du besøge en af vores mange butikker, som sælger spil til alle aldre. Hos Arnold Busck og Bog & Idé kan du købe sjove spil, som alle i familien kan være med til at spille. 

Er dagene præget af masser af regn og skal børnene have noget at lave indendørs? Tag et smut forbi Game Stop og køb de seneste spil til Playstation, PC og Xbox.

Se også hvilke 3 brætspil vi anbefaler i afsnittet "SPIL FOR HELE FAMILIEN"

PARKERING

GRATIS
PAKERING

HUSK at vi altid har gratis parkering i Rødovre Centrum. Vi har 3.250 gratis p-pladser! Så frygt ikke, kom forbi i dag, og vær sikker på at få en plads på vores parkeringspladser.

NYHEDSBREV

FÅ SENESTE
NYT

Får du vores nyhedsbrev? Hvis ikke så skynd dig at meld dig til her, og hold dig opdateret om events og nyheder i vores center. Vi sender én mail ud om måneden! Meld dig til her på Rødovre Centrums forside under oversigten over centerets 160 butikker. 

FØLG OS

FØLG OS HER

Følg os på Facebook og hold dig opdateret omkring events, tilbud og aktiviteter. På Instagram poster vi løbende gode tilbud fra vores 160 butikker. Få masser af inspiration inden for fashion, bolig og mad.