BØRNEVÆRELSET

Få inspiration til det perfekte børneværelse, der oser af hygge og leg.

BOGREOLEN

GODE
BØGER

Lad børnene falde i søvn til spændende fortællinger om heltinder, historiske begivenheder og sjove situationer.
Gør godnat historierne til en fast del af hverdagen og få indført mere hygge i familien.

SIGURD BARRETT

Sigurd fortæller om den danske historie på sin helt egen måde - og hvor er det godt, at han gør det. Hans fortællinger er humoristiske, så selv de voksne kan komme til at trække på smilebåndet. En god bog med masser af lærerige fortællinger.

399,99,-
hos Bog & Idé

 RENÉE TOFT SIMONSEN

Børnene fra Sølvgade handler om den 11-årige Katinka, som bor på Sølvgade med sine søskende. Det er en charmerende historie om fire børns hverdag efter deres mor tog ud for at vinterbade
- og aldrig kom tilbage igen.

249,95,-
hos Bog & Idé

ELENA FAVILLI

Fald i søvn til inspirerende historier om stærke kvinder. Bogen består af 100 portrætter af usædvanlige og exceptionelle kvinder, der har haft indflydelse på deres tid og som har inspireret andre. Fra Astrid Lindgren til Aung San Suu Kyi, fra Coco Chanel til Marie Curie.

299,95,-
hos Arnold Busck

Legetid

LEGETØJ
TIL DE SMÅ

Frem med legetøjet - for nu skal der leges! Børneværelset skal give lyst til leg og fantasi. Derfor giver det mening at investere i legetøj, som kan udvikle barnets måde at lege og forstå på.

SWEET DREAMS

ET EVENTYRLIGT
BØRNEVÆRELSE

Skab et eventyrligt børneværelse med dukkehuse, små figurer og børnevenlige møbler. Det skaber tryghed og lyst til endnu mere leg. Et godt børneværelse er et sted, hvor barnet kan drømme trygt.

TENDENSER

EN LILLE
VERDEN

Når det kommer til børneværelset, er det kun fantasien, der sætter grænser. Skab et eventyrligt børneværelse med tidens bedste farver og få inspiration af de mange flotte tapetdesign, der er i butikkerne.