Aktiviteter

glæd dig Til sjove aktiviteter for både børn og voksne. Vi har alt fra halloween til bilmesse planlagt. Se alle aktiviteterne her.

29. AUG - 1. SEPT.

VILD MED
BØRN
MESSE

I Rødovre Centrum er vi vilde med børn! Torsdag d. 29. august til og med søndag d. 1. september holder vi ”Vild med børn” messe, hvor du kan møde en masse butikker, der står klar med gode råd og vejledning til børnefamilierne lige fra baby til teenager. 

Gå ikke glip af den sidste børnemode, ideer til mærkedage, indretning af børneværelser, flotte barnevogne, ure, smykker, gode tilbud, spændende konkurrencer og meget mere. Der vil være sjove vippedyr og en sød karrusel i centret samt en sej sørøver hoppeborg udendørs, som børnene kan boltre sig i!

Læs om de deltagende butikker her!

children-cute-excited-225017.jpg

12. - 15. SEPTEMBER

Rødovre dagen

Der er ikke længe til Rødovre bliver omdannet til en stor fest!
Du skal glæde dig til dejlig musik, sjove aktiviteter, lækker mad og debatter! 
I år er der særlig fokus på bæredygtighed!

”I Rødovre tager vi ansvar for os selv og for hinanden. Vi plejer at sige, at vi står sammen om Rødovre. Men vi skal også tage ansvar for den verden, vi efterlader til de kommende generationer. Det bliver et gennemgående tema på Rødovredagen – sammen med de mange fælles oplevelser”, siger borgmester Erik Nielsen.
Læs mere lige her!

UGE 37

TORVE-
DAGE

Rødovre Centrum byder indenfor til endnu en omgang torvedage! Festpladsen vil være fyldt med god stemning og uimodståelige tilbud. 

Du kan finde følgende deltagende butikker: 
Ønskebørn
Vision
Plaza
Designersmarket
Flash
Vila
Bonde Boutique
Jack & Jones
Rockefeller
Andersen


black-friday-fashion-friends-1345082.jpg