Info

Centerinformationen
I Informationen samles oplysninger om alt i centret. Her kan du forhøre dig om butikker, læger, taxi, m.m., ligesom du kan få yderligere oplysninger om centrets aktiviteter, om ting der er tabt eller fundet i centret og om særlige åbningstider. Du finder Informationen i rødt afsnit og Informationen kan kontaktes på tlf.: 36 70 99 44. 

Handicapvenligt center
Der forefindes elevatorer i gult, grønt, rødt og blåt afsnit samt i Magasin. Ønskes en kørestol stillet til rådighed kan denne reserveres ved henvendelse i Informationen eller på tlf.: 36 70 99 44.

Rødovre Centrum er som det eneste indkøbscenter tilmeldt mærkeordningen: God Adgang. Denne informerer om de fysiske adgangsforhold, der er til bygninger og udearealer. Ved at være tilmeldt God Adgang gør vi hverdagen lettere for de af vores kunder, der har en funktionsnedsættelse. Du kan finde det fulde faktaark over tilgængeligheden i Rødovre Centrum her.  

Venterum
Ved Indgang F finder du et afskærmet venterum. Dette er primært til de af lægehusets besøgende, der bliver kørt her til og efterfølgende hentet igen. Der forefindes mønttelefon i venterummet.

Børne- og babyvenligt
I D-1 i rødt område finder du vores familierum, hvor der er god mulighed for at pusle og amme. Du finder det ved at tage rullebåndet ved Indgang D en etage ned. Her er der også toiletter til både store og små bagdele. Desuden er der mulighed for at pusle ved toiletterne i Arkaden, som du finder i blåt område mellem butikkerne nr. 10 og 12. Her er tillige en mikrobølgeovn.

Ny Baby-lounge
På 1. sal ved indgang D er der etableret en helt ny baby-lounge. Her kan du i fred og ro klare alle fornødenheder og pusle de små. Har du lidt større børn med, kan de imens fordrive tiden med tegnefilm eller ved de små legeborde.

Vi lytter gerne til vores kunder
Ros eller ris - begge dele er lige velkomne. Det gør det nemlig muligt for os hele tiden at blive bedre. Så har du noget på hjerte, så gå ind under "Kontakt" og skriv til os.

Gavekort
Gavekort til butikkerne i Rødovre Centrum købes i Informationen. Du kan finde mere information om vores gavekort her

Bagageboxe
Ønsker du at opbevare bagage sikkert, kan du benytte bagageboxene ved Divas/vagterne i Arkaden, ved toiletterne i Kolonnaden (rullebånd D-1) og i rotunden ved Nystrup & Øskov.

Centervagt
Rødovre Centrum har ansat eget vagtkorps, der passer på dig og butikkerne. Vagterne er altid parate med en hjælpende hånd.